Cabaret 2017

Se musical programmet her!

Premiere 21. oktober 2017 i JYSK MUSIKTEATER, SilkeborgMusical Silkeborg glæder sig til endnu en musicalopsætning i JYSK MUSIKTEATER, Silkeborg.

Cabaret er den berømte Broadway-klassiker fra 1966 og den lige så kendte musical-film fra 1972 med Liza Minelli i hovedrollen.

Handlingen foregår i Berlins forlystelseskvarter i starten af 1930érne.
Den spirende, engelske, forfatter Cliff ankommer til Berlin, officielt med planer om at fortsætte sit forfatterskab. Arbejdsløsheden var stor, Tyskland var dømt til at betale store krigsskadeerstatninger og i lighed med andre lande ramt af den store depression. Økonomien var på sammenbruddets rand og demokratiet vaklede.
I Berlin møder Cliff den sprudlende og impulsive Sally Bowles, der om natten er sanger på baren Kit Kat Club.I den snuskede natklub byder den tvekønnede ceremonimester alle ’Willkommen, Bien Venue, Welcome’ til show med den skønne sangerinde, Sally.
Cliff og Sally forelsker sig, imens nazismen spirer overalt omkring dem. Da Cliff beder Sally om at rejse med ham tilbage til Amerika afslår hun, Sally elsker livet i Berlin.CABARET

Book by Joe Masteroff. Based on the play by John van Druten and Stories by Christopher Isherwood.

Music by John Kander – Lyrics by Fred Ebb.

 Originally Produced and Directed on the New York stage by Harold Prince.

Teaterförlag: Nordiska ApS – Köpenhamn