AnOfficerGentleman_web

 

Se musicalprogrammet her!

Premiere 22. oktober i Jysk Musikteater

 

Helt nyskrevet musical, baseret på filmklassikeren med Richard Gere, Louis Gossett Jr, og Debra Winger i hovedrollerne.

Musicalen havde premiere i Sydney i foråret 2014, og Musical Silkeborg er stolte over som de første, at kunne præsentere forestillingen i Danmark.

Det er en klassisk fortælling om frigørelse, kærlighed, venskab og de mange svære valg livet byder på. Forestillingen byder på masse skønne, rørende og glade popsange, bl.a. Joe Cocker og Jennifer Warnes store hit, ’Up Where We Belong…’

I den store rolle som den barske sergent Foley, der med bestemt og kærlighed hånd leder de unge rekrutter igennem den benhårde militære uddannelse, glæder vi os til for første gang at præsentere James Sampson på musicalscenen i Silkeborg.
I rollerne som Paula og Zack byder vi velkommen til Anne Mette Roest, en ung lovende musicalstjerne samt velkommen tilbage til Christian Berg, der sidst kunne ses i vores store Chess Reunion Show.

Herudover består castet af en perlerække af vores dygtige og talentfulde frivillige, samt et stort kor og orkester. Musical Silkeborg præsenterer i denne forestilling den flotteste og mest ambitiøse scenografi hidtil.

Forestillingen instrueres af Danmarks bedste og mest erfarne instruktør, Daniel Bohr. Daniel Bohr har som instruktør vundet 4 Reumertpriser, og har derudover været instruktør på vinderen ’Årets forestilling’, The Sound of Music.

Koreograf Rene Vinther.
Scenografi og lysdesign Benjamin La Cour.
Kapelmester Henrik Svenning