Vicki Berlin Sus

Vicki Berlin er en alsidig pige. Hun blev uddannet skuespiller i år 2000 og har siden spillet med i flere teaterforestillinger bla. “Tjener For To” på Betty Nansen Teatret, Rita i “Lærenemme Rita” på Landsteatret og to turnéforestillinger med Comedieteatret. Hun har også gjort sig i radio bla. som forfatter og skuespiller i satireprogrammet “Tjenesten på P3″ og som morgenvært på “Nova morgen”.

Derudover har hun lagt stemmer til et hav af tegnefilm bla. Disneys “Bolt”, “LEGO the movie”, “Grusomme mig 2” og senest “Inderste Inde” for bare at nævne nogle få.

Musicals er heller ikke nyt for hende. Hun har både spillet Atlantis på Falkonerscenen og to opsætninger af “Grease” i Tivolis koncertsal i rollen som Frenchy.

På TV kender vi hende fra både underholdningsprogrammerne “Live Fra Bremen”, “Vild Med Dans”, “Rundt På Gulvet” og ikke mindst satireprogrammet “Tjeneste – nu på tv” som hun både var forfatter og skuespiller på. Men hun har også været med i dramaserier som “Lærkevej” på Tv2, “Carmen og Columbo” på Tv2 Charlie, “Sommer” på DR1 og spillefilmen “Anja og Viktor – i medgang og modgang”.

Men de fleste husker hende nok mest fra revyerne. Hun har medvirket i hele 12 revyer bla. Cirkusrevyen, Nykøbing F. revyen og Aalborg Vinterrevy. Her har hun modtaget 3 nomineringer, 1 som forfatter og to som årets revykunster som i år 2011 gav pote da hun modtog en “Dirch” som årets revykunstner.