René Nielsen

René Nielsen (f.1988) er født og opvokset i Holstebro, men bor i Århus. Han arbejder til dagligt som Kok i en kantine, men i fritiden er køkkenkniven skiftet ud med musical, musik og Teater. 

René startede sin karriere som amatør skuespiller og sanger på efterskole i 2004, og har siden da spillet et hav af produktioner i Jylland og på Fyn. Bl.a. “Baronessen fra benzin tanken” og “Miss Saigon” (Holstebro Musikteater). “Robin Hood” som prins John, “Cyrano” som hovedrollen Cyrano. (Teatret Sløjfen Holstebro). 
“Jesus Christ Superstar”, “My fair lady” som Freddy Hill. (Herning kongrescenter)
“Skatteøen” som Israel Hands og Blinde Pew (Vejle musicalteater). Turné teaterkoncert “John and Joel” som Solist (Musicaldanmark Århus)
Nogle vil måske kunne genkende René, da han har lige været aktuel denne sommer 2015, i Vilhelmsborg Festspils store opsætning af “Matador”, hvor han spillede Hovedrollen som Mads Skjern. 

René har desuden gennemført en Grund Uddannelse indenfor Musical på Højskolen Snoghøj v. Fredericia i 2010/2011. 

Udover musical, så er René guitarist og Sanger. Og så laver han mad til mange forskellige Selskaber store som små. 

René spiller i år med hos os i Musical Silkeborg for 4. gang, og har bl.a. Spillet Bernardo i “West Side Story” og spillede sidste år med i den store succes “Chess” i drømmerollen som den den skarpe Skakdommer. 
I “Den eneste ene” medvirker René i Ensemblet og kan med Den eneste ene fejre sin Forestilling Nr. 25!