Lasse Westfall

Lasse Westfall (f.1983) er født og opvokset i Tørring i midt Jylland, og smagte for alvor på sang og musical genren i 1999 på efterskole. I 2003 var Lasse for første gang med i ungesangere konkurrencen i Ikast, og blev herigennem opdaget og headhuntet, til at spille med i hans første større musical opsætning,  ”Atlantis”. – (Palsgaard Sommerspil 2003). De næste 5 år spillede Lasse forestillinger på Palsgaard, med bærende roller i bl.a. ”Tordenskjold”, ”Jesus Christ Superstar” (som ”Annas”) og ”Les Miserables”.

I 2008 var Lasse for første gang med i Musical Silkeborg regi, i forestillingen ”My Fair Lady”. Herefter har Lasse været med i alle vores forestillinger, hvor han bl.a. har spillet “tjener Boldt” i vores “Matador” forestilling i 2013.

Lasse har også været med på Busbjerg i et par år, her bør rollen som ”John Silver” ( i ”Skatteøen” ) nævnes, Lasse har også spillet med et par år i Herning bl.a. som ”Walther de Courcey” i ”CHESS”.

Lasse har sunget i en masse forskellige kor igennem de sidste 15 år. Og kan skrive vores Musical ”Den Eneste Ene” på som nr. 20 i den lange række af forestillinger han har været med i.