Premiere 21. oktober i Jysk Musikteater, Silkeborg

Musical Silkeborg præsenterer en af de helt store musical-klassiskere, den fantastiske, rørende, sexede og dramatiske Cabaret.
Cabaret er den berømte Broadway-klassiker fra 1966.

I Silkeborg kan den rørende Jesper Asholt opleves i rollen som Hr. Schultz, Peter Jorde som konferencieren Emcee, Anna Vaupel og Sebastian Harris i rollerne som Sally Bowles og Clifford Bratshore. Iscenesættelse af Eva Maria Zacho Ruby.

Afspil video

Historien udspiller sig i Berlins forlystelseskvarter i slutningen af 1920’erne, omkring den ikoniske natklub, ‘The Kit Kat Club’.
En natklub, der med alle sine skæve og skøre eksistenser, afspejler den kaotiske tid på vej mod 2. verdenskrig. Arbejdsløsheden var stor, Tyskland var idømt store krigsskadeerstatninger og i lighed med andre lande ramt af den store depression. Økonomien var på sammenbruddets rand og demokratiet vaklede.

I Berlin møder Cliff den sprudlende og impulsive Sally, der er sanger på ‘The Kit Kat Club’. I den snuskede natklub, byder den tvekønnede ceremonimester Emcee alle ‘Wilkommen, Bien Venue, Welcome’, til show med den skønne sangerinde.
Udover en masse skønne sange og danse, indeholder Cabaret to meget stærke kærlighedshistorier, der, på trods af den modstand samfundet og livet i Berlin oplever på den tid, kæmper en kamp for at holde sammen på sig selv og holde fast i kærligheden.

Anna Vaupel

Peter Jorde

Jesper Asholt

Sebastian Harris