Skatteøen 2018

Se musical programmet her!

Premiere 27. oktober 2018 i JYSK MUSIKTEATER, Silkeborg

I oktober 2018 præsenterer Musical Silkeborg Preben Harris’ og Sebastian’s fantastiske musical, Skatteøen, i Jysk Musikteater.

Vi præsenterer en forestilling for hele familien, i en helt ny dramatisk adventure-opsætning, med skattekort og skattejagt, sørøvere og sørøverskibe, mytteri og konspirationer og meget, meget mere.

Vi fortæller naturligvis stadig den samme skønne historie om Skatteøen.
Om drengen Jim Hawkins farefulde færd på de syv verdens have, den grove, frække Long John Silver, med papegøje og det kunstige ben, den desperate og meget oste-hungrende Ben Gun og alle de andre skæve og skøre karakterer, der befolker og besøger den skønne skude Hispaniola og den sagnomspundne Skatteø med de 15 mand på en død mands kiste.

Det sceniske udtryk bearbejdes, så scenografi, kostumer, sminke, hår, lyd og lys fremstår endnu stærkere, skarpere og eventyrligt. Nye tekniske muligheder udnyttes, så publikum vil opleve en moderne og kraftfuld version af Skatteøen, godt 30 år efter musicalens urpremiere i 1986.

Musikken, skrevet af Sebastian, bearbejdes til en mere filmisk version, der understreger og forstærker udtrykket, så vi får et stor, flot symfonisk univers, med strygere, blæsere og slagtøj på Sebastians fantastiske sange.

Vi ser frem til endnu en gang at tage en klassiker under respektfuld og kærlig behandling, og glæder os til premieren, 27. oktober 2018 i Jysk Musikteater, Silkeborg.

Sebastian og Preben Harris’ musical
SKATTEØEN
Dramatiseret af Preben Harris frit efter Stevensons roman
Musik og sangtekster: Sebastian
Teaterforlaget: Nordiska ApS – København