Det Kreative Team

Instruktør:

IMG_5862Line Kromann

Line Kromann begyndte sin professionelle teaterkarriere på Odense Teater og har siden arbejdet i alverdens sammenhænge på og bag scenen. Hun har medvirket ved opsætningen af såvel opera, teater, revy og musicals. Lines mangeårige erfaring i dansk teater har været med til at give os nye skønne musical versioner af klassiske tv serier som Matador og Olsen-banden. Hun har tidligere arbejdet sammen med vores koreograf Peter Friis bla ved uropførelsen af Den eneste ene i Forum i 2005 og senest i Glassalen i 2010 hvor hun instruerede Comedy showet City Singler. 
Københavnerne er kede af at skulle undvære Line mens hun er i Silkeborg men “det er bare ærgerligt Sonnyboy… “

 

 

 

Koreograf:

jl_peterfriis02a

Peter Friis

I år er det tredje gang JMTS har booket Peter som koreograf- Peter har siden “West side Story” og “Matador” haft travlt rundt i det danske teater landskab, senest Monty Python’s “Spamalot” på Odense teater  – “De 3 Musketerer” på Østre gasværk – Hjørring og Sønderborg revyerne. 
Vores instruktør Line Kromann og Peter har før arbejdet sammen, bla på “Den Eneste Ene” i Forum- “City Singler 1” i Tivoli – og “Matador The Musical” på Operaen.
De 2 er en Tour de force udi energi – comedy skæve ideer – og så de begge født midt i den Fynske æble plantage O’nse.

 

 

 

Kapelmester:

Glysing_svenning_2Henrik Svenning

Henrik er uddannet slagtøjsspiller fra Det Jyske Musikkonservatorium, uddannet NLP Masterpractitioner i terapi og dynamisk formidling samt uddannet på ID Terapeutisk Institut i terapi og personlig udvikling. Henrik er freelance slagtøjsmusiker, samt dirigent og assisterende kapelmester på Odense Teater og Århus Teater.
Produktionsleder og Kapelmester hos Musical Silkeborg. Henrik har tre moduler på Diplomlederuddannelse.

 

 

 

 

Forestillingsleder:

Mette Petrea BrøndumIMG_0955_red

Mette Petrea er opvokset i Skive. Hun har boet flere steder og er pt. bosiddende i Herning.

Mette Petrea har beskæftiget sig med musicals i Silkeborg siden 2012, hvor West Side Story var på programmet – siden Matador og Chess. Mette Petrea er I år med som forestillingsleder på Den Eneste Ene.
Generelt har hun en fortid fra TEKO, hvor hu har læst møbeldesign og siden multimediedesigner og har bl.a. arbejdet inden for turisme og i 2014, var hun afløser for sekretariatslederen ved Riverboat Jazz Festival. De sidste tre år har Mette Petrea drevet selvstændig virksomhed med markedsføring og kommunikation –  og sidst, men ikke mindst har hun har været med til at lave en del kulturevents.

 

 

 

Teknisk Produktionsleder / Lysafvikler:

IMG_0957_redMorten Lykke Jørgensen

Morten Lykke er opvokset og bor i Herning.
Har har siden en tidlig alder beskæftiget sig med i sær lys og sceneteknik. Har har arbejdet selvstændigt siden han var 18 år og har i dag en bred viden indenfor lys, teater og sceneteknik generelt. Han har været engageret i forskelligt omfang ved Musical Silkeborg siden 2012 og har derudover været med ved produktioner på bl.a. Holstebro Musikteater, Operaen i midten, Viborg Teater, MCH Musicals.

 

 

 

 

 

Sminkør:

Kristine GrønneIMG_0916_red

 

 

 

 

 

Kostumier:

Agnethe Vestergård PedersenIMG_2303_red

Agnethe Vestergård Pedersen: Uddannet tilskærer. Har siden 1993 været ansat som designer og kostumier ved Teatret 7-kanten. Et alsidigt job, som indebærer fremstilling af kostumer til såvel store musicals som festlige børnehold, fremstilling af kostumer til mindre teatergrupper/kunstnergrupper og afholdelse af kurser i kostumefremstilling.

Har været projektansat hos Den Ny Opera – senest designet kostumer til ”Tryllefløjten”. Fredericia Teater – har bl.a. arbejdet samme med Terry Parson omkring ”High School Musical og senest samarbejde med Musical Silkeborg omkring Musicalen ”Chess”.