Sound of Music

Sound of music - logo

JYSK MUSIKTEATER / Musical Silkeborg præsenterer i 2019 succesmusicalen “The Sound of Music”.

“The Sound of Music” er den autentisk og dramatiske, men også romantiske historie om den livsglade novice Maria, der lever i et kloster i de østrigske alper.
Hun har svært ved den strenge disciplin på klostret, og forlader tilværelsen som novice, for i stedet at blive guvernante for Kaptajn von Trapp’s syv børn. Kaptajn von Trapp er en streng mand, der opdrager børnene med streng militærisk disciplin.

Maria vinder dog hurtigt børnenes tillid med sin livsglæde, musikalitet og lattermilde væsen. Hendes ankomst til familien bliver et glædeligt vendepunkt for dem alle. Gradvist blomstrer kærligheden mellem Maria og Kaptajn von Trapp, og fremtiden tegner lyst og lykkelig.
Men nazismens indtog nærmer sig livet i de østrigske alper, og den lille familie må sammen flygte over bjergene.

En fantastisk musicaloplevelse for hele familien, med flere velkendte og afholdte sange og evergreens som Edelweiss, The Sound of Music, My Favorite Things, Do-Re-Mi, Climb Every Mountain og The Hills Are Alive.

“The Sound of Music” er en oscar-belønnet amerikansk drama- og filmmusical fra 1965 instrueret og produceret af Robert Wise. Filmen er baseret på Richard Rodgers og Oscar Hammersteins musical med samme titel fra 1959.